Komplett Services Sweden AB Recensioner

1 recensioner

1.00/5.00


Lämna en recension
Vänligen Logga in eller Registrera dig för att lämna en recension

Recensioner

profile pic

Emelie Bernstein
2 månader sedan

1.00/5.00

"VARNING för detta företag!"

VARNING!! Beställde gamingdator för 10.000 kr för ett år sedan med garanti på 3 år. Mic-ljudet har inte fungerat sedan vi fick den, har skickat tillbaka datorn till deras dåliga kundservice och deras tekniker säger att den fungerar? De skickar dyra fakturor till mig (á 1000 kr) efter "reparation" utan att informera om vad de gjort på reparationen (trots att de inte löst problemet). Andra tekniker vi lämnat datorn hos bekräftar att den inte fungerar. Komplett.se vägrar lösa problemet och vägrar makulera fakturan eller ta tillbaka datorn. Detta har slutat med en EXTREMT dyr dator, som fortfarande inte fungerar.
Varning varning för oseriöst företag som inte tar vara på sina kunder!!!


Om Komplett Services Sweden AB

Det finns ingen beskrivning på det här företaget än. Om du är ägaren av det här företaget så kan du bekräfta att du är ägaren av det och skriva en beskrivning.

Plats

Stockholm


Om Recensera

Vi på annonsera vill att konsumenter ska få säga sina ord om företag för att antingen varna eller hylla andra konsumenter. Vi uppskattar om du lämnar en recension på företag som du handlat hos förrut. Vi vill höra vad du tycker!